Programa UIB Mentoring Mobilitat

T’agradaria conèixer alumnes d’altres universitats?
Vols millorar el teu currículum vitae?
Vols millorar les teves competències?

Vols afavorir la teva inserció laboral i professional?
Vols augmentar la teva pròpia satisfacció personal i el sentiment d’ajudar els altres?
Vols gaudir de temps de lleure amb altres companys de la UIB i d’altres universitats?

Si respons que sí a aquestes qüestions, t’interessa participar en el Programa UIB Mentoring Mobilitat.

La Universitat de les Illes Balears, a través del Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, juntament amb el Servei de Relacions Internacionals i amb la col·laboració de l’Associació ESN Baleares SC, convoca el programa Mentor de Mobilitat Internacional per al curs acadèmic 2018-19, amb l’objectiu de potenciar la integració cultural, acadèmica i lingüística dels estudiants internacionals durant la seva estada a la Universitat de les Illes Balears.

El programa Mentor, conegut en anglès com a Buddy System o Buddy Program, ja està en marxa a la UIB i en nombroses institucions d’ensenyament superior de diversos països europeus i no europeus, i la UIB, que considera la internacionalització com una línia estratègica fonamental com a palanca de progrés, incorpora aquest programa perquè contribuirà a la seva creixent projecció internacional.

Amb aquest propòsit, us animam A TOTS els estudiants de la Universitat de les Illes Balears, de qualsevol ensenyament oficial, que vulgueu compartir una experiència enriquidora amb els vostres companys internacionals, a participar-hi.

Participar en aquesta activitat té nombrosos avantatges, com ara:

  • Obtenir reconeixement acadèmic de les activitats realitzades en el marc del programa Mentor de Mobilitat Internacional amb crèdits ECTS. L’estudiant Mentor obtindrà el reconeixement acadèmic de tres crèdits ECTS (3 ECTS) dins les «activitats acadèmiques reconegudes» del seu ensenyament, en cas que l’avaluació final de la seva activitat hagi estat satisfactòria. A aquest efecte, l’estudiant haurà de dedicar globalment 75 hores a aquestes activitats.
  • Millorar les teves possibilitats de participar en programes de mobilitat UIB. Així, l’assoliment d’aquesta activitat podrà ser valorat positivament dins els criteris de priorització per a l’assignació de places en convocatòries de mobilitat.
  • Millorar el teu currículum. El Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat lliurarà als alumnes que hagin superat l’activitat un certificat acreditatiu de l’activitat com a Mentor.
  • Millorar les teves oportunitats d’ocupabilitat. Actualment, les empreses, a l’hora de triar els candidats perquè hi facin feina, cerquen alumnes amb perfil internacional.
  • Augmentar la teva pròpia satisfacció i el sentiment d’ajudar els altres.
  • Millorar les competències transversals, que t’ajudaran a triomfar en la teva inserció laboral i professional.
  • Afavorir el coneixement sobre el teu entorn.
  • Conèixer altres companys de la UIB i d’altres universitats.
  • Participar en activitats formatives i lúdiques.
  • Gaudir del temps de lleure amb altres companys de la UIB i d’altres universitats.

Per tant, què esperes? Apunta’t al programa i participa-hi!

Per a més informació i inscripcions: esnbaleares@gmail.com.

Informació general