ERASMUS+ KA131, SICUE, Convenis d'intercanvi, Beques Iberoamèrica

Erasmus+   PIC-999846707   SICUE     Beques Iberoamèrica

     

Informació general

Si ets un estudiant seleccionat per la teva universitat d'origen per fer part dels teus estudis a la UIB, durant un semestre o un curs acadèmic, a través dels programes ERASMUS+, SICUE, Beques Santander Iberoamèrica o mitjançant un Conveni d'Intercanvi d'Estudiants subscrit entre la universitat d'origen i la UIB, has realitzat la sol·licitud en línia i has estat admès per la UIB per realitzar l'intercanvi, aquesta informació també et pot interessar.

 

Calendari acadèmic

El calendari acadèmic depèn de cada facultat.

Activitats de Benvinguda

Les activitats de benvinguda es duran a terme les següents setmanes:

Primer semestre:

  • Setmana de benvinguda: Del 7 al 10 de setembre de 2021.
  • Periode Lectiu: Del 20 de setembre al 22 de desembre
  • Periode d'examents: Del 7 al 31 gener de 2022
  • Periode examens extraordinaris: De 1 - 15 de febrer de 2022.

Segon semestre:

  • Setmana de benvinguda: Del 08 al 13 de febrer de 2022.
  • Periode lectiu: del 21 de febrer al 31 de maig de 2022.
  • Periode d'examens: Del 1 al 30 de juny de 2022.
  • Periode d'examens extraordinaris: Del 1 al 15 de juliol de 2022.

Calendari acadèmic 2021-22

El calendari acadèmic depèn de cada facultat. Podeu consultar els calendaris en el següent enllaç.

Assignatures

Les assignatures són semestrals. Al final de cada semestre tenen lloc els exàmens corresponents a les assignatures que s’han cursat. Hi ha una convocatòria extraordinària d’exàmens. Per saber-ne les dates exactes has de consultar el calendari acadèmic dels teus estudis.

Allotjament

La UIB no pot garantir l'habitatge per als alumnes d'intercanvi. Tots els alumnes s'han de responsabilitzar de trobar allotjament. Per altra banda t'aconsellam que reservis el teu allotjament en la major brevetat possible, ja que Palma és una destinació altament demandada al que fa referència al lloguer de pisos i cases. Pots consultar diferents opcions:

Residència UIB

La residència d’estudiants de la UIB ofereix un preu especial a l’alumnat d’intercanvi durant la primera setmana de la seva estada. És una bona opció, mentrestant, per cercar un pis per compartir amb altres estudiants a Palma. Les reserves s’han de fer directament a la residència, residencia@uib.es.

Per a més informació: https://residenciauib.es/

Pis compartit

Els estudiants d’intercanvi solen compartir pis a Palma amb altres estudiants. Trobaràs ofertes i demandes d'habitacions amb altres estudiants. Es poden consultar ofertes de pisos compartits a  https://www.uib.cat/taulers/habitatge/ Aquestes ofertes es van renovant setmanalment.

Altres:

https://erasmusplay.com/es/

https://www.uniplaces.com/

https://www.fotocasa.es/ca/

https://www.pisocompartido.com/

https://rentberry.com/

infopalmaroom@gmail.com

Programa d'assessorament sobre habitatge:

T'oferim assessorament legal en matèria d'habitatge: compravendes (redacció de contractes de reserva, explicació de conceptes hipotecaris, explicació de les subvencions més habituals, ajuda en la recerca d’habitatge, consells pràctics...), lloguers (redacció de contractes, drets i obligacions de les parts, subvencions per pagar el lloguer, etc), compartir pis (consells útils i problemes més freqüents, entre d'altres), etc.

Per contactar, envia el nom, telèfon, adreça electrònica i motiu de la consulta al següent correu electrònic: legalconsulta@palma.es.

Per a més informació sobre l'allotjament, consulta el següent enllaç.

Impresos

Contacte

 

Informació general