Escoltar

ERASMUS+ PAS - Visites formatives KA103 (STT)

Erasmus+                                       PIC-999846707

Què és?

El programa Erasmus el posa en marxa la Comissió Europea i fomenta la mobilitat del personal d'administració i serveis entre universitats dels 28 estats europeus.

S'estableix un ajut europeu com a contribució a les despeses de viatge i manteniment d'acord amb la convocatòria que el Servei de Relacions Internacionals publica cada any.

Les estades han de tenir una durada mínima de 2 dies i màxima de 5 i es pot optar per visites formatives individualitzades o bé per assistir a Setmanes Internacionals de formació organitzades per les universitats.

Informació general

Consulta les setmanes internacionals de formació que proposen algunes universitats europees. Es pot fer la cerca per país i també per departament:

http://staffmobility.eu/staff-week-search

També pots contactar directament amb una universitat que sigui del teu interès i proposar una visita formativa personalitzada.

 

Convocatòries vigents

Convocatòria 2020

El Servei de Relacions Internacionals convoca deu ajudes econòmiques per finançar les visites formatives (STT) per a personal d'administració i serveis que es duguin a terme l'any 2020 en el marc del programa ERASMUS+ KA103 de la Unió Europea. 

Les estades formatives es podran dur a terme a partir de la data de la resolució de la convocatòria i fins al 18 de desembre de 2020. 

Les estades es poden fer a través de setmanes internacionals de formació promogudes per les universitats europees o bé contactar directament amb una universitat o organització per realitzar una visita formativa personalitzada.

Setmanes internacionals de formació: http://staffmobility.eu/staff-week-search 

 

 

Convocatòries anteriors

Convocatòria extraordinària 2019 (tancada)

Convocatòria 2019 (tancada)

Convocatòria 2018 (tancada)

Convocatòria 2017 (tancada)

 

Més informació

Per a més informació, contactau amb erasmus@uib.cat o bé amb l'extensió 3120.